konfigurasjon av sensorer for skallsikring

Legge til enheter og tilegne alarmmoduser

En sikkerhetsenhet søkes opp på samme måte som andre enheter. Se denne guiden hvordan du skanner en ny enhet.

For at legge til en sensor som en del av ditt alarmsystem, må du velge funksjonen “sikkerhet”, når du konfigurerer sensoren. Andre enheter, som kodepanel og sirener, har forhåndsbestemt logikk, og legges til i sikkerhetssystemet når de legges til systemet. For sensorer vil du få et ekstra funksjonsvalg der du kan velge hvilke alarmmoduser sensoren skal være aktiv for.

Valg av alarmmodus er enkelt å velge ønsket alternativ fra startskjermens alarm-modul.

tilbake til Sikkerhetsalarm
newsletter

Subscribe
to our Newsletter

receive exclusive offers and the latest news on our products and services.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg den beste brukeropplevelse. Ved å godta, godtar du bruken av informasjonskapsler i henhold til vår informasjonskapselpolicy (cookie policy).

Personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg den beste brukeropplevelse. Ved å godta, godtar du bruken av informasjonskapsler i henhold til vår informasjonskapselpolicy (cookie policy).