Sett opp Google Assistant

Heimgard har lansert støtte for tredjeparts integrasjon med Google Assistent. Med andre ord kan du nå be Google om å:

• “Ok Google, Hvordan blir været i morgen?”
  • “Ok Google, slå på lys i…”
  • “Ok Google, sett temperatur til….”

Følg disse stegene for å koble Heimgard til din google-konto:

1. Åpne Heimgard.
  2. Gå til Innstillinger -> Eksterne tjenester.
  3. Klikk Koble til knappen under Google Assistent eller hvis tjenesten allerede er koblet, klikk den blå pilen.
  4. Les og aksepter teksten som vises. Log inn med din Google konto. Hvis du allerede har linket konto klikk Google login knappen for å gå videre til påloggingsskjermen.
  5. Skriv et navn på kontolinken.
  6. Nå skal du åpne Google Home appen.
  7. Klikk “Legg til” (+) ikon -> Konfigurer enhet-> Allerede konfigurert enheter?
  8. Finn og velg Heimgard i listen.
  9. Les og aksepter avtaleteksten.
  10. Logg inn med den samme Google kontoen som du brukte til å linke i Heimgard appen.

Kommando for å styre lys:

Handling:
Si «Ok Google» eller «Hey Google» og deretter…
Slå lys på/av
«Slå på <navn på lys>»
Demp et lys
«Demp <navn på lys>»
Gjør et lys lysere
«Gjør <navn på lys> lysere»
Angi lysstyrken til en bestemt prosentandel
«Angi lysstyrken på <navn på lys> til 50 %»
Demp lysene/gjøre lysene lysere,med en bestemt prosentandel
«Demp <navn på lys>/gjør <navn på lys> lysere med 50 %»
Endre fargen til et lys
«Bytt farge på <navn på lys> til grønn»
Slå alle lysene i rommet på/av
«Slå på/av lysene i <navn på rom>»
Slå alle lysene på/av
«Slå på/av alle lysene»

Styring av termostat:

Handling:
Si «Ok Google» eller «Hey Google» og deretter…
Juster temperaturen
«Gjør det varmere/kaldere», «Øk/senk temperaturen», «Øk/senk temperaturen med to grader», «Still temperaturen til 22»
Bytt mellom oppvarmings- og avkjølingsmodus
«Slå på oppvarming/avkjøling», «Sett termostaten til oppvarming/avkjøling», «Slå på oppvarmings-/avkjølingsmodus»

Stikkontakter og brytere

Handling:
Si «Ok Google» eller «Hey Google» og deretter…
Slå på/av stikkontakter
«Slå på/av [navnet på kontakten]»
Slå på/av brytere
«Slå på/av [navnet på bryteren]»

tilbake til Appfunksjoner
newsletter

Subscribe
to our Newsletter

receive exclusive offers and the latest news on our products and services.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg den beste brukeropplevelse. Ved å godta, godtar du bruken av informasjonskapsler i henhold til vår informasjonskapselpolicy (cookie policy).

Personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg den beste brukeropplevelse. Ved å godta, godtar du bruken av informasjonskapsler i henhold til vår informasjonskapselpolicy (cookie policy).