Innstillinger for trådløst og mobilt nettverk

Heimgard gateway premium (Dp07) gir mulighet for oppsett via både wifi og mobilnettverk. Heimgard gateway medium (Dp06) og Home Control gateway (Dp02) har ikke SIM-kort-alternativ, men tillater Wi-Fi-tilkobling.

Innstillinger for trådløst nettverk(Wifi)

1. Gå til Meny -> Innstillinger

2. Velg Innstillinger for trådløst nettverk

3. Velg aktiver på trådløst nettverk

4. Velg ønsket WiFi-nettverk

5. Fyll ut WiFi-passord

6. Velg Bruk for å lagre konfigurasjonen

Innstillinger for mobilt nettverk

1. Gå til Meny -> Innstillinger

2. Velg Innstillinger for trådløst nettverk

3. Velg aktiver på mobilt nettverk

4. Skriv inn APN, brukernavn, passord og sim-kort pin

Kontakt SIM-kortleverandør hvis disse detaljene ikke er kjent

5. Velg Bruk for å lagre konfigurasjonen

tilbake til Appfunksjoner
newsletter

Subscribe
to our Newsletter

receive exclusive offers and the latest news on our products and services.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg den beste brukeropplevelse. Ved å godta, godtar du bruken av informasjonskapsler i henhold til vår informasjonskapselpolicy (cookie policy).

Personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg den beste brukeropplevelse. Ved å godta, godtar du bruken av informasjonskapsler i henhold til vår informasjonskapselpolicy (cookie policy).