Onvif-Kameraløsning

Bruk Onvif-kameraer med Heimgard

Vi utviklet en ny løsning for kameraer i Heimgard som gir deg muligheten til å bruke tre forskjellige Heimgard-kameraer i systemet.

Det er også flere andre merker på markedet som tilbyr kommunikasjon over Onvif-protokollen og disse kameraene kan også fungere i Heimgard.

Vi kan for øyeblikket ikke gi ytterligere informasjon eller garantier om hvilke andre produsenter kameraer som fungerer sammen med løsningen vår, men vi vil gjerne høre fra deg med dine erfaringer.

Hvor mange kameraer kan brukes?

Boreas (x10, x20 & x30):

Kamera med funksjon Opptak: <10

Kamera med funksjon Annet: <10

Antall kameraer totalt: < 10

Pegasus:

Kamera med funksjon Opptak: <10

Kamera med funksjon Annet: <10

Antall kameraer totalt: < 10

Multigateway:

Kamera med funksjon Opptak: < 1

Kamera med funksjon Annet: < 2

Antall kameraer totalt: < 2

Du kan til din Wattle Multigateway (DP02, dp06 & dp07) koble opp til to kameraer der ett kan kobles til Heimgard-sikkerhetssystemet og ta opp automatisk hvis alarmsystemet blir utløst. Det andre kameraet kan brukes til manuell streaming og / eller opptak, men vil ikke være  inkludert i alarmsystemet. Du kan også koble begge kameraene til manuell streaming / opptak.

Koble kameraer via Ethernet

Heimgard-kameraer blir nå funnet automatisk i Heimgard, administrere enheter, du trenger bare å konfigurere og lagre kameraet for å kunne begynne å bruke det i Heimgard. Også andre kameraer med Onvif-protokoll koblet til Ethernet kan fungere.

1. Koble Ethernet-kabelen til kameraet og nettverksruteren

Koble kameraer via WiFi

Heimgard-kameraer bruker QR-koder (inneholder bruker og passord for WiFi) for å koble til et trådløst nettverk.

1. Gå til Kamera-fanen

2. Fyll inn brukernavn og passord for WiFi veldig viktig å bruke små / store bokstaver riktig

3. Still skjermens lysstyrke til maks på telefonen

4. Hold inn reset-knappen på kameran 5 sekunder til den blinker blått(Indoor/Pan Tilt) alternativt til at den stopper blinke grønt (outdoor).

5. Skann QR-koden med Onvif-kameraet

6. Når kameraet blir akseptert på WiFi, ser du “Kamera funnet” i Heimgard-appen.

Brukermanualer:

Indoor Camera

Indoor PAN/Tilt Camera

Outdoor Camera

tilbake til kameraer
newsletter

Subscribe
to our Newsletter

receive exclusive offers and the latest news on our products and services.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg den beste brukeropplevelse. Ved å godta, godtar du bruken av informasjonskapsler i henhold til vår informasjonskapselpolicy (cookie policy).

Personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg den beste brukeropplevelse. Ved å godta, godtar du bruken av informasjonskapsler i henhold til vår informasjonskapselpolicy (cookie policy).