Instruksjoner for konfigurering av rom

Heimgard lar deg lage rom og navngi dem som du ønsker.

Opprett rom

1. Gå til Meny -> Rom

2. Trykk på Nytt rom

3. Angi romnavn og velg et bilde

4. Lagre ved å trykke på legg til rom

Endre Rom

1. Gå til Meny -> Rom

2. Trykk på Endre rom

3. Velg rom at redigere

4. Gjør ønskede romendringer

5. Trykk på lagre

Slett Rom

1. Gå til Meny -> Rom

2. Trykk på Slett

3. Velg rom at slette

4. Bekrefte med ok

Legg til enheter i rommet

1. Gå til Meny -> Innstillinger

2. Velg Administrer enheter

3. Finn forhåndsskannet enhet, og trykk på Konfigurer. Alternativt søk etter ny enhet og trykk konfigurer.

4. Velg rom for å legge til enheten i

5. Velg funksjon(noen enheter)

6. Trykk på Bruk for at lagre

tilbake til Appfunksjoner
newsletter

Subscribe
to our Newsletter

receive exclusive offers and the latest news on our products and services.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg den beste brukeropplevelse. Ved å godta, godtar du bruken av informasjonskapsler i henhold til vår informasjonskapselpolicy (cookie policy).

Personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg den beste brukeropplevelse. Ved å godta, godtar du bruken av informasjonskapsler i henhold til vår informasjonskapselpolicy (cookie policy).