Kjente feil og annen informasjon

SISTE MELDINGER FRA KUNDESUPPORT

06.04.2021

Kamera-plattform oppdatering

Idag har vi utført en oppdatering av kamera-plattformen. Oppdatering var vellykket og systemene er i operativ modus.

Det vi sett i noen tilfeller er at restart av gateway har måttet til for at få kamera at gi bilde igjen.

Dette kan gjøres innefra appen på Boreas og Multigateway gjennom at gå til:

…Mer -> Gateway strømtilkobling -> Restart gateway

Pegasus må restartes manuellt.

08.03.2021

App-oppdatering 2021.1.5 (Heimgard) og Multigateway

-Kan ikke bruke appen siden oppdatering,
blir kastet ut fra startskjermen?

-Kan ikke linke til nyinnkjøpt Multigateway
med software 2019.3?

Siste app-oppdatering er ikke kompatibel med eldre programvare for
Multigateway enn siste som er 2019.12-3. Hvis din multigateway har
en tidligere versjon så vil du ikke få kontakt i appen dessverre.
Vi beklager ulempene det medfører.

Vi planlegger en forsert oppdatering for gateway i uke 11.

Hvis du ikke ønsker vente inn denne kan du utføre en manuell oppdatering
på din gateway. Du må være på plass ved gatewayen og finne ut
ip-adressen som denne har for at siden oppdatere via webkonfigurasjonen.

1. Finn ut ip adress til gateway:

Logge deg på ruteren og finn client list for at finne tilkoblede enheter på din
internet-ruter. Hvis du ikke vet hvordan så kan du også benytte en
ip-scanner, noen eksempel:

Android Playstore FING

Windows PC  Advanced Ip Scanner

Mac App Store LanScan

Du skal se etter:

produsent: Develco
Hostname: gw-**** (asterisk kan være siffer og bokstaver)
Mac adresse: 00:15:bc:22:**:** (eksempel)
Ip-adresse: 192.168.145.149 (eksempel)

2. Hold inne knappen på toppen av gateway 25 sekunder

pass på at ikke slippe taket på sirkel-knappen på toppen.

3. Legg inn Ip-adressen i adresse-feltet på en nettleser

F eks Google chrome/Apple Safari/Microsoft Edge.

4. Besøk adressen

eksempel 192.168.145.149

5. Velg “Download & Upgrade” knappen.

6. Vent på at gateway oppdaterer og restarter.

Denne prosessen kan ta intill 20minutter. Når gateway tatt restart og igjen blinker
hver 4:e sekund så er gateway redo at kobles opp mot igjen.

7. Nå skal du kunne bruke appen igjen

tilbake til Hjelp
newsletter

Subscribe
to our Newsletter

receive exclusive offers and the latest news on our products and services.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg den beste brukeropplevelse. Ved å godta, godtar du bruken av informasjonskapsler i henhold til vår informasjonskapselpolicy (cookie policy).

Personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg den beste brukeropplevelse. Ved å godta, godtar du bruken av informasjonskapsler i henhold til vår informasjonskapselpolicy (cookie policy).